Appel Kaneel Donuts
Appel kaneel donuts
Voor 8 stuks
Reviews
Ingrediënten
Pas porties aan
2 appels | |
40 gram suiker | |
5 gram kanaal | |
1 rol (270 gram) Bladerdeeg | |
1 stuk Ei - geklutst |
Instructies
1.
Beslag
Meng de suiker samen met kaneel en zet even weg.
Markeer als voltooid
2.
Appels schillen
Schil alle appels en snijd ze in ringen van ca 1 cm dik.
Markeer als voltooid
3.
Klokhuis verwijderen
Verwijder bij alle appelringen het klokhuis.
Markeer als voltooid
4.
Bladerdeed snijden
Snijd de bladerdeeg in dunne repen ca 1cm.
Markeer als voltooid
5.
Om de appelringen vouwen
Vouw hierna de dunne bladerdeeg repen om de appelringen heen.

Markeer als voltooid
6.
Appelringen smeren
Besmeer de appelringen daarna met een geklutst ei, bestrooi ze daarna met het suiker en kaneel mengsel.

Markeer als voltooid
7.
Bakken
Leg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Gaar ze daarna in de oven voor 20/25 minuten op 200 graden goud bruin.

Eet smakelijk :)
Markeer als voltooid